Lukáš Hesko – Transgourmet Toggle

Lukáš Hesko

Varenie ho priťahovalo už od malička. Preto vycestoval už ako 17 ročný do sveta. V Londíne pôsobil v Michelinskej reštaurácii The Pass. Po krátkej pauze na Slovensku v reštaurácii Camouflage opäť zavítal do zahraničia.Jeho kulinárske umenie vyšpičkoval v Stockholme v prestížnej reštaurácii Gastrologik a reštaurácii Mathias Dahlgren.

Vyhral prvé miesto v súťaži Gurmán Award 2017. Stal sa tak najlepším Šéfkuchárom roka.

Menu

Lunch in the Sky

Údený pór, karfiólový krém, sušené žĺtko

***

Roast beef, pečené topinambury, prepálené maslo.
Vegetarián: Cvikla pečená v soli, topinamburové pyré, prepálené maslo.

***

Marhule, kardamón,ovsené vločky.

Dinner in the Sky

Ceviche, paradajky, koriander.
Vegetarián: Variácia paradajky, koriander

***

Údený pór, karfiólový krém, sušené žĺtko

***

Roast beef, pečené topinambury, prepálené maslo.
Vegetarián: Cvikla pečená v soli, topinamburové pyré, prepálené maslo.

***

Marhule, kardamón,ovsené vločky.

ShutDown